Verzenden – Info & kosten

Wij bezorgen in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg, Bestellingen boven  € 35,00 krijgen een korting van €7,00 inclusief BTW.
Onze standaard zendingen worden verzonden met PostNL. PostNL heeft contracten met locale partijen, daarom kan de bezorger bij u aan de deur van een ander bedrijf komen. Wij houden ons het voorrecht om van leverancier te wisselen indien dit ons beter schikt.

Leveringstijd binnen Nederland en België

Uw bestelling wordt binnen Nederland en België geleverd in het aangegeven aantal dagen. De levertijd kan afwijken door de gekozen betalingsmethode, beschikbaarheid in ons magazijn, productsoort of door feestdagen.

 

Bestelling op Verwachte levertijd
Maandag 1 – 3 werkdagen
Dinsdag 1 – 3 werkdagen
Woensdag 1 – 3 werkdagen
Donderdag 1 – 3 werkdagen
Vrijdag 1 – 3 werkdagen
Zaterdag 1 – 3 werkdagen
Zondag 1 – 3 werkdagen

 

PostNL
Standaard zendingen worden in de meeste gevallen binnen 3 werkdagen geleverd. Wanneer u niet in de gelegenheid bent het pakket persoonlijk in ontvangst te nemen zal het pakket bij uw buren worden aangeboden. Als de bezorger niemand kan bereiken ontvangt u een bericht wanneer het pakket nogmaals zal worden aangeboden. Na de tweede afleverpoging is het pakket af te halen bij het dichtstbijzijnde postkantoor (Nederland) of PostNL afhaalpunt (België). PostNL levert van maandag tot en met zaterdag in Nederland en België.

DHL
DHL bezorgt uw pakket in de meeste gevallen binnen 3 werkdagen. Bij de eerste bezorging levert DHL uw pakket af bij u of bij uw buren wanneer u niet thuis bent. Na een mislukte afleverpoging ontvangt u een notificatie met instructies. Hiermee kunt u een nieuwe levering plannen of het pakket laten bezorgen bij een DHL Parcelshop. DHL levert van maandag tot en met zaterdag in Nederland. In België wordt uw pakket van maandag tot en met vrijdag bezorgd door bpost. In de volgende paragraaf vindt u meer informatie over leveringen door bpost. 

bpost
Wanneer u een bestelling laat bezorgen in België en als bezorgservice hebt gekozen voor DHL, zal de uiteindelijke bezorging door bpost verzorgd worden. DHL komt het pakket ophalen bij ons magazijn en draagt het pakket vervolgens over aan partner bpost. Uw pakket heeft dezelfde levertijd.

Uitzonderingen

Beschikbaarheid van een product
In sommige gevallen zal het product van uw keuze niet leverbaar zijn vanuit ons magazijn. Wanneer het in uw voordeel is te kiezen voor een levering vanuit een alternatief magazijn zullen wij dit altijd doen. Houdt u er rekening mee dat de aflevering van uw bestelling hierdoor ongeveer 3-5 werkdagen in beslag neemt.

Feestdagen
Wij vragen uw begrip voor vertragingen in verband met feestdagen. Wij streven naar maximaal één werkdag extra levertijd.

Verzendkosten

 

Land Verzendkosten Korting >€35,- vanaf Bezorgservice
Nederland € 6,50 € 7,- PostNL, DPD, DHL

België

Duitsland

€ 8,75

€ 8,75

€ 7,-

€ 7,-

PostNL, DPD, DHL

PostNL, DPD, DHL

Luxemburg € 12,95 € 7,- PostNL, DPD, DHL

 

De waardering van www.perro-perro.com bij WebwinkelKeur Reviews is 8.7/10 gebaseerd op 201 reviews.