Garantie en retourneren

De wettelijke garantie is van toepassing.

Diergeneeskundig dieetvoer moet alleen worden gebruikt op aanraden van een dierenarts en moet gepaard gaan met regelmatige controle door de dierenarts. De dierenarts moet regelmatig (elke 6 maanden) worden bezocht tijdens het gebruik van speciaalvoer, en in geval van verslechtering van de conditie van uw huisdier moet er direct een dierenarts worden bezocht. zooplus is niet aansprakelijk voor de consequenties van ongepast of onnodig gebruik van diergeneeskundig voer.

Wilt u uw bestelling annuleren/herroepen? Vul dan het herroepingsformulier in en mail deze naar klantenservice@perro-perro.com

Wanneer en hoe kan ik een artikel terug sturen?

Van gedachte veranderd

U heeft het recht uw koopovereenkomst met ons binnen 14 dagen na levering op te zeggen zonder vermelding van reden. Bent u niet tevreden? Dan vragen wij u om binnen 14 dagen contact met ons op te nemen over uw retourzending. Alle producten die u online gekocht heeft en die u niet leuk vindt, kunnen teruggestuurd worden als het voldoende gefrankeerd is.

Verkeerd product ontvangen

Als u onverhoopt een verkeerd artikel heeft ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice om de retourzending en terugbetaling in orde te maken.

Uitgesloten van het herroepingsrecht

Een klein aantal artikelen is uitgesloten van het herroepingsrecht. Deze artikelen, zoals geopende verpakkingen of artikelen met een korte houdbaarheidsdatum, kunnen niet geretourneerd worden. Indien een artikel is uitgesloten van het herroepingsrecht vermelden wij dit op de productpagina.
Let er op dat het product in de originele verpakking retour gezonden wordt anders kunnen wij niet het volledige aankoopbedrag terug storten.

Om de algemene voorwaarden te bekijken, klik dan hier.

Terugsturen van een artikel

Stap 1:

Neem eerst, binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling, contact op met onze klantenservice voordat u de goederen terugstuurt. Onze klantenservice voorziet u dan van een retourlabel en de instructies voor de retourzending.

U bereikt onze klantenservice op de volgende manieren:

  • Website Gebruik hiervoor ons contactformulier
    Telefoon: +31 (0)493  maandag t/m maandag van 18.00 tot 22.00 uur, mochten wij niet opnemen dan kunt u een voicemail bericht inspreken
    E-mail: service@perro-perro.com