Betaalmethoden & Creditnota’s

  1. Betaalmethoden

Goederen kunnen worden betaald met iDeal, creditcard, Paypal, op rekening of vooruitbetaling. Perro-Perro heeft het recht om in individuele gevallen of afhankelijk van de door de klant gekozen bezorgmethode bepaalde betaalmethoden te accepteren. Betaling via cash of cheque is niet mogelijk.

  1. Betaling via creditcard

In geval van betaling met creditcard, zal het bedrag worden afgeboekt binnen een week na verzending van de goederen (wij accepteren MasterCard, Visa).

  1. Betaling op rekening

In geval van betaling op rekening, zal de klant het bedrag voldoen binnen 14 dagen nadat de goederen zijn afgeleverd. Het gaat hierbij om de ontvangstdatum van de betaling bij Perro-Perro. Voordat een openstaande betaling is afgerond kunnen er door de klant geen nieuwe bestellingen gedaan worden. Voor achteraf betalen hanteren wij een maximale bestelling van €100,-

  1. Vooruitbetaling

Bij vooruitbetaling maakt de klant direct na het bestellen het totaalbedrag van de bestelling over. Een bestelling wordt zeven dagen voor de klant gereserveerd. Nadat de betaling door Perro-Perro is ontvangen, wordt de bestelling per omgaande automatisch naar de klant verstuurd. Tevens bieden we de mogelijkheid direct te betalen via IDEAL of PayPal

Meer informatie over de vooruitbetaling, vindt u op onze help pagina.

Bankgegevens:

Perro-Perro
Bank: Rabobank
Plaats: Asten
IBAN: NL 02 RABO 0174 1781 66
SWIFT (BIC): RABONL2U

  1. Betalingsachterstand

Als de klant achterstand in betaling heeft, zal het aankoopbedrag rente opbouwen tijdens de achterstand van 5 procentpunten boven het ECB basis leningspercentage. Als de klant geen consument is, is het rentepercentage 8 procentpunten boven het basis leningspercentage.

Bankgegevens:

Perro-Perro
Bank: Rabobank
Plaats: Asten
IBAN: NL 02 RABO 0174 1781 66
SWIFT (BIC): RABONL2U

  1. Creditnota’s

In het geval van aflossing van creditnota’s moeten de specifieke, geldige aflossingsvoorwaarden, minimale bestelling hoeveelheid en periode van geldigheid etc. worden nageleefd. De bijbehorende informatie is te vinden op de creditnota’s. In ieder geval kan er maar een creditnota of een bestelling/klant gerichte korting worden gebruikt per aankoop. Uitbetaling in cash of verrekening met vorige bestellingen zijn niet mogelijk. Doorverkoop is verboden.

  1. Transactiekosten

Bij betalingen met PayPal worden er € 0,99 transactiekosten in rekening gebracht.

De waardering van www.perro-perro.com bij WebwinkelKeur Reviews is 8.7/10 gebaseerd op 200 reviews.